Det smarte trick fra Amazon Pharmacy: Alle dine spørgsmål besvarede om … At ingen diskuterer

IndholdsfortegnelseAlt om at købe medicin online: det er praktisk og privat, men …7-sekunders trick til recept, genopfyldning og apotekstjenester

Foto Har du nogensinde været tiltrukket af at få dine medicin fra et på internet -apoteket eller et mere websted? Nogle lægemiddelbutikwebsteder fungerer legitimt og giver komfort, personligt privatliv, udgiftsbesparelser og beskytter også for køb af medicin.

Mad såvel som lægemiddeladministration advarer om, at der er adskillige skadelige online apoteker, der hævder at markedsføre receptpligtige medicin til dybt overkommelige priser, ofte uden at have brug for en recept. Disse internetbaserede apoteker sælger ofte uautoriserede, falske eller på anden måde farlige lægemidler uden for beskyttelsesforanstaltningerne efterfulgt af licenserede apoteker. Flere risikable online stofbutikker bruger falske “butikker” til at efterligne licenserede apoteker eller for at få dig til at antage, at deres medicin kommer fra lande med høje sikkerheds- og sikkerhedsstandarder.

Disse medicin er måske falske, endte eller på anden måde risikable for dig og dine familiemedlemmer. Hvordan kan du informere, om en online apotek kører legitimt?

Er ikke licenseret i USA og også af dit statslige apotek. Har ikke en certificeret farmaceut på teamet for at tackle dine forespørgsler. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du modtager i din sædvanlige apotek eller dukker op i emballage, der er brudt, skadet, på et internationalt sprog, har ingen udløbsdato eller er udløbet.

Markedsføre dine detaljer til andre websteder. Disse apoteker markedsfører ofte medicin, der kan være farlige, da de måske: har også meget eller så godt lidt af den energiske komponent, du har brug for for at behandle din sygdom eller problem.

Består af de forkerte aktive ingredienser eller andre skadelige materialer. Den aktive komponent i et autoriseret medicinprodukt er det, der gør medicinen effektiv til sygdommen eller problemet, den er planlagt til at håndtere. Hvis en medicin har ukendte aktive komponenter, kan det komme til kort at have det ønskede resultat, muligvis have en uforudset interaktion med andre medicin, du tager, kan skabe usikre sidekonsekvenser eller kan udløse forskellige andre store sundhedsspørgsmål, såsom alvorlige følsomme reaktioner.

Der er midler, du kan genkende et sikkert online -apotek. Disse apoteker: Ring konstant til en medicinsk professionel recept. Giv en fysisk adresse, og også telefonnummer i USA har en licenseret farmaceut for personalet til at tackle dine forespørgsler. Er licenseret med et statligt bestyrelse for apotek. Endnu en måde at https://danmark-aptk.com/koeb-amoxil-online/ hjælpe garanti på, at du bruger et sikkert og også lovligt online -apotek, er at kontrollere lægemiddelbutikens tilladelse i statens bestyrelsesdatabase ved at bruge placeringsværktøjet på FDA’erne BE, sikkert, RX -websted.

Begyndelsen er let. Vi kræver bare din recept. Bed din læge om at e-recept på en 3-måneders forsyning til at udtrykke scripts hjemmelevering. Når du har tilmeldt dig eller loget lige ind på din konto, kan du skifte dine kvalificerede medicin til distribution. Så snart vi har din recept, tager vi os af resten. Vi inspicerer for at sørge for, at din recept er sikker og også effektiv, før du sender den til dig.

8 Enkle teknikker til GoodRX: receptpriser, kuponer og apotekoplysninger

Kun til specialiserede medicin med blink, RX gratis grundlæggende levering, der tager 3 til fem organisationsdage, refunderer sondringen, hvis du finder en reduceret sats i en ekstra on-line apotek, akkrediterede farmakologer, Pickup eller husforsendelse kan ikke bruge forsikringspolitik til generiske medikamenter, intet alternativ til specifik forsendelse, ikke up-front om priser for brand-name medicinblink wellness er en på internetgodikarmen, der giver lavpris fælles medicin til at udfylde gyldige recept Fra din eksisterende læge.